Fler nyheter

 • Vi söker en trafikledare till Valbo

  2018-04-19

  Vi söker dig som är prestigelös i ditt sätt att arbeta och som gillar att se lösningar istället för problem, ingenting är omöjligt! Du har en serviceinriktad personlighet och att samarbeta är viktigt för dig. Du tycker liksom vi att långsiktighet, öppenhet, delaktighet och ansvarstagande är nyckelord för att få medarbetarna att trivas.

  Läs mer här

 • Fler tjejer till bussyrket | 19 april

  2018-04-11

  Ett alldeles nytt koncept där vi vänder oss till dig som är tjej. Du kanske aldrig ens tänkt tanken att köra buss, men vi tror att du efter att ha fått lite djupare information om yrket av oss, mycket väl kan tänka dig att så småningom ta plats bakom ratten på något av våra fordon.
  Tjejdagen den 19 april kl 10:00 på Arbetsförmedlingen i Gävle, kommer bjuda på mingel där flera tjejer som jobbar som förare kommer att finnas på plats för att informera om yrket och berätta om sin vardag som bussförare. Det kommer att bjudas på alkoholfritt bubbel och tilltugg samt en lättare lunch.
  Du som är intresserad kommer också få möjlighet att känna på hur det känns att ratta en riktig buss.
  Är du 24 år eller äldre, har B-körkort och är inskriven hos Arbetsförmedlingen? 
  Då kan detta vara ditt livs chans till ett riktigt bra jobb! 
  Tveka inte - Anmäl dig till Tjejdagen i Gävle 19 april, tel. 010-487 05 37 eller 010-488 06 72

 • Vi söker en resesäljare till vår butik i Valbo

  2018-04-06

  Resesäljare till VS & Perssons Bussar i Valbo, Semestervikariat.

  Är du en relationsskapande och inspirerande person med erfarenhet av försäljning?

  Hos oss får du vara en del av ett litet framgångsrikt team på en arbetsplats som präglas av respekt, kompetens och energi. Vi söker nu en engagerad, ambitiös och serviceinriktad resesäljare.

  Beskrivning av tjänsten

  Denna tjänst innebär försäljning av paketresor med flyg, buss och båtresor, i möte med kunden i butik eller via telefon och mail. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning, men du får även engagera dig i lokala aktiviteter för att främja och öka försäljningen, t ex skyltning, kampanjer, kundevents, mässor etc.

  Läs mer

 • Ny utseende på hemsida

  2018-04-04

  Nu kommer det vara enklare att söka resor på vår hemsida, du kan söka på datum och resmål.


Powered by Travelize