Golfresa till Pärnu Bay 3-7 juni

 

Estlands vackra område Tahkuranna ligger perfekt beläget efter havsstranden, bara 2 km från Pärnu City, och har snabbt blivit en självklar plats för sanna golfälskare. Här möter tallskog havsbris och skapar en naturlig plats på gränsen mellan sandig jord och gräs och böljande fairways. Pärnu Bay Golf Links är Estlands nyaste golfbana och utnämnd till Estlands best golf course av World Golf Award. 

Njut av en fem dagars resa till sommarstaden Pärnu med 2 nätters kryssning och 2 nätter på stilfulla Hotel Hedon & Spa vid Pärnu strand. 3 dagars grennfee på topprankade banan Pärnu Bay Golf Links. Buss med plats för golfbagar följer med tur och retur över havet och transfer mellan banan och hoellet ingår varje dag. 

Status:
Fullt

Hotellet


Hedon SPA och hotell erbjuder både avkoppling och nöje. Här finns inomhus och utomhuspooler, bastu, gym och restaurang. Hotellet är beläget direkt intill stranden och med gångavstånd till centrum. Hedon SPA erbjuder även SPA-behandlingar, saltvattenbad, massagedusch, sollampor, manikyr. pedikyr m.m. Hotellet har 72 moderna rum från standardrum till sviter. 

 

Dagsprogram

Dag 1

Gävle-Värtahamnen 18 mil

Avresa från Gävle kl. 12.55. Golfutrustning och väskor packas i lastutrymmet i bussen som kommer att följa med hela vägen till Pärnu. Vi är framme och checkar in omkring kl.15.30. Avresa klockan 17. 45. Passa på att njuta av sommarkryssningen, ute på däck, genom vackra Stockholm skärgård, handla till sjöpriser i butikerna, avnjut en middag i ala carte restaurangen eller i buffén eller upplev underhållningen och barerna under kvällen. 

Dag 2

Sjöfrukost serveras för den som önskar fram till kl. 10.00 då vi anländer till tallinn. Bussen väntar på oss utanför för vidare färd mot Pärnu. Vi beräknar vara framme ca 2 timmar senare. Resten av dagen har vi fri tid för golf och installering på Hedon Spa Hotel. Transfer mellan hotellet och banan sköts från hotellreceptionen efter era önskemål. 

Dag 3

Frukost severas på hotellet. Fri dag i Pärnu för golf och nöje. 

Dag 4

Frukost severas på hotellet. Fri dag i Pärnu för golf och nöje.

Dag 5

Frukost och utcheckning från hotellet. Tid för avkoppling i relaxen eller behandling innan buss hämtar upp för avfärd mot Värtahamnen i lunchtid. Vi gör ett stopp på Sadam Market för shopping till de som önskar packa under bussen innan vi kliver ombord på fartyget. Åter kan golfbagar och tyngre väskor lämnas kvar på bussen under resan över havet. Kl. 18.00 avgår Tallink Siljas fartyg mot Sverige.

 

Vi anländer till Värtahamnen kl. 10.15 och beräknar vara åter i Gävle kl. 13.15

 

 

 

Pärnu Bay Golf Links är som namnet avslöjar en Linksbana. Banan sträcker ut sig längs kusten, den är byggd på sandig jord och svingelgräs, en perfekt tillfälle att visa sina talanger.
Arkitekten bakom Pärnu Golf Bay Links är Lassi Pekka Tilander tillsammans med Mick McShane. Mick McShane är mest känd för St. Andrews Link’s Castle Course och Kingsbarns Golf Links.  
Banan är den första Linksbanan i Baltikum, den spelas på 72 slag för par, utsträckt på 4500- 6500 meter på bestående av breda fairways, stora sandområden och multi level greener. 

Detta ingår i resan

  • Del i insideshytt tur och retur med Tallink Silja
  • Transfer Tallinn-Hedon SPA-Tallinn
  • Del i Standardrum 2 nätter på Hedon SPA hotell
  • Frukost på båten och hotellet
  • Green Fee´s på Pärnu Bay Golf Links 3 dagar
  • Transfer mellan hotellet och golfbanan 3 dagar
  • Tillgång till Hedon SPA bastu och poolområden
  • Tillgång till Hedon SPA solbad
  • Tillgång till Hedon SPA gym 

Powered by Travelize