Hedon SPA & hotell

Hedon är ett Wellnes-Spa-hotell i modern design beläget precis intill Pärnus beach och strandpromenad. Hotellet har 72 rum med balkong, badrum och platt-TV. På rummet finns dusch, hårtork, morgonrockar och tofflor och minibar. Hotellet är sammanbyggt med en av Pärnus stad mest kända byggnader - Pärnu lerbad vars historia går tillbaka till år 1927. Idag är lerbadhuset helrenoveratboutique-Spa med många exotiska behandlingar.

Hedon SPA & Hotel har ett Spa och hälsocenter med både kosrtnadsfria och avgiftsbelagda behandlingar. Den konstnadsfria spaavdelningen har 2 olika bastu samt tre pooler.

Hotellet har även konferensrum, ekrum för barnen, och bagageförvaring. Här finns också två utsökta restauranger: den eleganta Raimond med en stranterass på sommaren och den mer avslappnade grillrestauranger Akord. Varje morgon serveras en stor välsorterad frukostbuffé i restaurangen.

Resans innehåll:

Båtresa tur och retur med del i insideshytt inkl frukost
4 nätter med del i Standardrum på Hedon hotell
Ett besök på Silent Spa 3 timmar
Helkroppsmassage 60 min
Pedikyr 75 min
Ansiktsbehandling 60 min
fri tillgång till pool, bastu och gym

Pris fr.
4 995:-
Dagar:7
Båtresa med del i insideshytt tur och retur, transfer från Tallinn till hotellet i Pärnu, 4 nätters logi i standardrum, frukost på båtresan och hotellet, 1 behandling om dagen på Hedon Spa. Medtag giltigt pass för resan.
Transportsätt:Buss och Båt
Boka resa

Hotellet

Restaurangen

Spa

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
21/11Buss och BåtHedon Spa & Hotell54 995:-Boka

Powered by Travelize