Jobba hos oss

Vill du bli bussförare?

Gillar du att träffa människor och är bra på att bemöta dem på ett trevligt sätt? Kan du behålla lugnet även i stressade situationer? Om du dessutom gillar att köra stora fordon så kanske bussföraryrket kan vara något för dig? Satsa på dig själv och bli bussförare! Många körskolor bedriver utbildningen och även en del Komvux. Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och är utan arbete finns möjligheten att gå utbildning hos Yrkesakademin via Arbetsförmedlingen om du bedöms lämplig för jobbet.

 

Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba hos oss!

" Personalen är vår viktigaste resurs" är en sliten klyscha, men hos oss är det sant. Utan duktiga förare och administratörer - ingen verksamhet. Vi vill vara en bra arbetsgivare och vi jobbar ständigt för att såväl nuvarande som potentiella medarebetare ska uppfatta oss så.

Hos oss på Vs &Perssons  Bussar AB får du möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas. Vår verksamhet spänner över många områden, såsom linjetrafik, skoltrafik samt beställningstrafik. I vår verksamhet arbetar busschaufförer, verkstadspersonal, trafikledning, sälj/marknad och administration.

Vi bedriver trafik i Gävleborg och har kontor/depåer i följande områden:

Sandviken

Valbo

Söderhamn

Bollnäs

Vill du bli en av oss? Skicka in din intresseanmälan till  info@vsperssons.se

Vs&Perssons Bussar  AB är en del av Björks & Byberg, som utvecklar, levererar och marknadsför attraktiva resetjänster och idag är en av de största privatägda aktörerna i Sverige. Björks & Bybergs buss- och reseföretag bedriver verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder med ca 1700 medarbetare och 900 fordon. Nationell styrka i kombination med lokal förankring och gedigen erfarenhet inom resor och persontrafik gör Björks & Byberg starka på marknaden. Vårt fokus är att alltid leverera prisvärda, konkurrenskraftiga produkter och tjänster med hög service och kvalitet - ingenting är omöjligt!

Björks & Byberg utgörs av Byberg & Nordin, A Björks, Björks Buss, Björks Resor, Björks 24 - 7, Björks Fastigheter, Siljan Buss, VS & Perssons, KR Trafik, KG Busservice, VDL,Ceris Resor och Lindbergs Buss.
Klicka här för att läsa mer om lediga tjänster inom Björks & Byberg samt skicka in din ansökan!


Bussförare sökes

Bussförare till VS & Perssons Bussar
Vårt uppdrag i Gästrikland utökas från december 2017 med ett antal nya linjer och bussar. Vi söker därför dig som är utbildad bussförare och som kan tänka dig komma till oss för att leva, jobba och bo i Gästrikland. Internutbildning och linjekännedom får du av oss. Vi söker ett antal heltidsanställda och timanställda med placeringar i Hofors och Gävle. Hos oss finns naturen runt knuten med många möjligheter till friluftsaktiviteter, exempelvis fiske, jakt och vandring. Gävle som största stad i regionen kan locka med ett rikt utbud av restauranger och krogar, men även teater och andra kulturaktiviteter.

Du som söker behöver ha körkort med minsta behörighet B,D och giltigt YKB-bevis samt ett digitalt färdskrivarkort. Som person tycker du givetvis om att jobba med människor och att köra tunga fordon samtidigt som du sätter en ära i att få våra resenärer att känna sig välkomna och trygga. Hos oss är erfarenhet meriterande men även du som är relativt ny inom yrket är välkommen att söka.

Körkort klass D - Buss
Heltid - Tillsvidare
Månadslön

Kontakta
Driftledare Peter Berglin 070-549 00 34

Ansök här

Trafikledare till VS & Perssons i Valbo

 
 
 

Vi söker dig som är prestigelös i ditt sätt att arbeta och som gillar att se lösningar istället för problem, ingenting är omöjligt! Du har en serviceinriktad personlighet och att samarbeta är viktigt för dig. Du tycker liksom vi att långsiktighet, öppenhet, delaktighet och ansvarstagande är nyckelord för att få medarbetarna att trivas.

OM DIG
Periodvis är det ett högt arbetstempo hos oss och därför är det viktigt att du har förmågan att anpassa dig till ändrade förutsättningar, samt att du kan behålla lugnet och arbeta ihärdigt och effektivt även under press. Du är en kreativ problemlösare som vågar fatta beslut!

OM TJÄNSTEN
Som trafikledare arbetar du med den dagliga driften i företaget. Det innebär bland annat att du ska arbetsleda de bussförare som är i tjänst, lösa akuta problem som kan uppstå samt hantera sjukfrånvaro och ledigheter. Du har ett tätt samarbete med övriga trafik- och driftledare och du rapporterar till områdeschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
-Kontinuerligt arbete med att optimera trafiken inom det egna området och hitta lösningar som är gynnsamma för hela bolaget
-Aktivt arbeta med personalplanering, körspecar, schemaläggning och semesterplanering
-Säkerställa att förarnas tid optimeras och att körtiden följer de regler, lagar och avtal som råder
-Kontakt med våra kunder, exempelvis resenärer och skolor
-Ha god kännedom om samtliga köruppdrag som är inplanerade
-Finnas tillgänglig och svara på drifttelefonen vissa perioder (hantera sjukfrånvaro, tågersättningar etc)
-Drift- och jourberedskap ingår i tjänsten
-Arbeta i enlighet med vår standard för miljö, kvalité och arbetsmiljö samt sträva efter ständiga förbättringar i verksamheten

DINA KVALIFIKATIONER:
Du har avslutad gymnasial utbildning, erfarenhet av arbetsledning och personalhantering samt trafikledning, logistik/transport. Du trivs med datorn som arbetsredskap och har lätt för att lära dig nya system. Vi arbetar med webbaserade arbetsprocesser utifrån vårt intranät där vi når våra system för bland annat trafikledning, rapportering och register. Tjänsten kan komma att kombineras med busskörning vid behov och det är därför meriterande om du innehar D-körkort samt YKB, men det är inte ett krav.

OM FÖRETAGET
VS & Perssons Bussar AB bedriver bussverksamhet (skol-, linje-, expressbuss- och beställningstrafik) samt resebyrå i Gävleborgs län. Bolaget har totalt närmare 350 medarbetare och 150 fordon, stationerade i områdena Bollnäs, Söderhamn, Sandviken, Valbo och Östhammar/Öregrund. Företaget ingår i Björks & Byberg-gruppen som utvecklar, levererar och marknadsför attraktiva resetjänster i Sverige. Tillsammans är Björks & Byberg-bolagen landets största privatägda aktör i branschen med verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder med närmare 2000 medarbetare och en flotta på cirka 1000 fordon. Nationell spridning i kombination med lokal förankring gör Björks & Byberg starka på marknaden med gedigen erfarenhet inom resor och persontrafik.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Områdeschef Peter Åsblom på peter.asblom@vsperssons.se. Vi jobbar med ett löpande urval så tjänsten kan mycket väl komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut, så varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här

 
 
 
Körkort klass B - Bil.

Powered by Travelize