Kroatien 23 september

FLYG

Makarskas rivieran anses av många vara en av de vackraste platserna vid Adriatiska havet. Här möts mäktiga bergsmassivoch kristallklart hav. En avkopplande atmosfär, omtalad för sin goda mat och stor gästfrihet. Längs den palmkantade strandpromenaden finner vi trevliga nbarer, kaféer och butiker.
Dag 1: Måndag 23 september  Gävle -Arlanda -Split
Vi startar från Hofors kl. 11:10 och hämtar resenärer på fler hållplatser och reser sen direkt till Arlanda.
Planet går kl 16:00 med ankomst till Split kl 18:45. Vi flyger med SAS .
Vi bor på hotell Dalmacija i Makarska ,hotellet ligger centralt invid strandpromenaden ,bussresa dit från flygplatsen är ca 1,5 timme.
Nu har vi några lata härliga  dagar  på plats där vi blandar utflykter med sol och bad ,utflykter som ingår är bla Dubrovnik Kroatien ,Split en båtutflykt med egen båt till öarna Brac och Hvar under tur bjuds på lunch grillad makrill eller kycklingfilé med sallad, bröd och vin eller alkoholfri dryck .
En kväll åker vi till en Kroatisk afton med levande musik där vi bjuds på trevlig underhållning samt serveras en middag. (Förrätt,varmrätt,desserter samt 0,5 vin eller alkoholfri dryck) Middagen utgår på hotellet.
Dag 8: Lördag 1 oktober  Hemresadag
Frukost serveras före avresan till flygplatsen. Sedan dags att bryta upp från härliga dagar, flyget avgår från Split den 30.e september kl 19.40 och vi är på Arlanda kl 22.20. Där står vår buss och inväntar sista etappen av vår resa till Gävle ,ankommer till Gävle ca  01.00
 

Status:
Fullt

Powered by Travelize