Marina Days Tallinn 16-19 juli

Gör en resa till Tallinn Marina Days som även i år går av stapeln samma datum som Tall ship Race passerar Estland på väg mot Litauen. Med en övernattning på Tallink City hotell får ni två heldagar i i huvudstaden och chans att både uppleva den folkliga festivalen  med matmarknader, marina attraktioner och underhållning samt gamla stans historiska gränder eller andra sevärdheter i land.

16 juli Söndag

Avresa med anslutningsbuss för den som önskar. Vi reser med Baltic Queen 18.00 från Värtahamnen och njuter av den svenska skärgården. Middagsbuffén serveras oss på  första sittningen vilket innebär att vi kan äta i lugn och ro medans båten avgår och ändå ha gott om tid att njuta av sommarkvällen på däck innan underhållningen ombord på kvällen.

17 juli Måndag

Sjöfrukosten serveras 07-30-10.00. Vi kliver av i Tallinn 10.15 med närhet till både Marina festivalen, staden och tio minuters promenad till Tallink city hotell. Vi kan även rekommendera er att ta en taxi till hotellet för att slippa bära. De står vid hamnen när ni kliver av och har ett ganska lågt pris. Gör gärna upp priset innan ni startar resan. Incheckning på hotellet från kl. 15.00. Bagagerum finns att lämna ifrån sig väskan.

18 juli

Frukost serveras på hotellet. Utchekning 12.00. Bagagerum finns på hotellet eller mot en mindre kostnad vi färjeterminalen. En hel dag har vi att njuta av staden innan det är dags att checka in på MS Victoria. kl. 16.30. Båten avgår kl 18.00. Middagsbuffé kan bokas även på hemresan för den som önskar.

19 juli.

Sjöfrukost serveras för den som bokat detta  åter i sjösalen för den som önskar kl. 07.30-10.00 innan vi checkar ut för hemresa med anslutningsbuss.

 

Status:
Fullt

Powered by Travelize