Pro Am-resa 21-24 maj

I år har Svenska Golfförbundet lagt en av sina tävlingar för herrarnas Swedish Golf Tour 2018 på exklusiva Pärnu Bay Golf Links. VS & Perssons har nu det stora nöjet att erbjuda dig en unik ProAm-upplevelse i Estland i maj.

Pärnu Bay Golf Links är en av Europas bästa golfanläggningar. De senaste två åren har World Golf Awards nominerat anläggningen till World’s Best New Golf Course, Estonia’s Best Golf Course och World’s Best Golf Clubhouse. Det slutade med vinster båda åren då man vann Estonia’s Best Golf Course 2016 och Estonia’s Best Golf Course 2017! 
 

Boka direkt här om du har ett lag på 3 personer. För att anmäla 1 eller 2 personer boka via telefon 026-12 00 00 

Pris fr.
4 500:-
Dagar:4
Resa med del i dubbelrum, tre-bäddshytt, 3 frukost, 3 middag, 1 lunch, tävlingsavgift på Pärnu Bay Golf Links, transfer i Estland samt projektledning från Sverige.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Program

21 - 22 maj 
Avresa från Värtahamnen med incheckning kl. 15:30. Kvällen ombord börjar med en välkomst-samling på konferensdäck innan middagen. Dagen efter börjar med sjöfrukost ombord, sen transfer från Tallinn till Pärnu Bay Golf för lunch och tävling med proffsen. Dagen avslutas med middag och prisutdelning i klubbhuset innan vi tar oss till Hedon Spa & Hotel för incheckning och övernattning.
 

23 - 24 maj 
Efter frukost på hotellet väljer du mellan att se golftävlingen eller att testa SPA-avdelningen på hotellet. Klockan 14:00 åker vi till Sadama Market i Tallinn för shopping till taxfreepriser. Vi har boarding klockan 17:00 på Baltic Queen som tar oss tillbaka till Stockholm. Middag ombord på båten. Innan vi ankommer Stockholm på förmiddagen den 24 maj äter vi sjöfrukost tillsammans.

Klicka här för att se film på Pärnu Bay Golf Links

 

Detta ingår i resan


Erbjudande:  Pris per person 4 500 kr                                                                                                                                                                                        

Del i hytt och rum, möjlighet till uppgradering finns. I priset ingår tre övernattningar inkl frukost, en lunch tävlingsdagen, middag alla kvällar samt transfer i Estland.  Boende på Hedon Hotell & Spa

Anmäl dig själv, dig och en spelpartner eller ett helt lag med tre spelare. 
Begränsat antal platser.

Boka direkt här om du har ett lag på 3 personer. För att anmäla 1 eller 2 personer boka via telefon 026-12 00 00


 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
21/5BussSwedish Golf Tour 2018: Pro Am 21-24 majMer än 84 500:-Boka

Powered by Travelize