Prosecco & Venedig - 9 okt

Efter förra årets succé är Proseccoresan till Italien åter med i årets katalog! Denna resa är för er finsmakare då vi har chans att uppleva fler av Italiens guldkorn.
Vi bor centralt i Treviso med närhet till flera restauranger. Under våra dagar på plats kommer vi att göra besök på flera vingårdar. Bland annat besöker vi två trevliga proseccogårdar i den böljande Trevisodalen. Här får vi rundtur på gårdarna och odlingarna, vi bjuds på lunch och proseccoprovning av de lokalt framställda vinerna. Vi gör även en dagsutflykt för vinprovning och lunch på Castello Roncade som är en anrik Herrgård, med mycket trevlig visning och intressant historia.
En av dagarna tar vi en upplevelserik tur till den romantiska staden Venedig. Från Tronchetto tar vi oss med båt ut till den berömda Markusplatsen där en svensktalande guide tar emot oss och ger oss en guidad rundtur. Markusplatsen har, förutom sitt kända torg fullt med duvor, fler kända platser runt omkring som San Marcoklockan, Biblioteka Marciana och Markuskyrkan för att nämna några.
Under vår resa hinner vi även med en dag för vandring. Tillsammans med en lokal vandringsguide ger vi oss av på en 6 timmars lugn vandring. Ett otroligt trevligt sätt att upptäcka Italiens vackra landskap och natur är att göra det till fots, med bra skor, vattenflaska och en ryggsäck med lite matsäck att njuta av efter vägen. 

Innan vi avslutar våra dagar i Italien kommer vi även att hinna besöka Garda. Vi startar från hotellet med buss tidigt på förmiddagen till Peshiera. Därifrån tar vi oss med båt över Gardasjön till Garda. Båtturen tar 3 timmar och är en fantastiskt vacker sjöresa. Vi kliver av i Garda och har tid för att ströva omkring, äta en lunch eller titta in i några souvenirbutiker och serveringar som finns. Bussen hämtar upp oss igen i Garda och tar oss tillbaka till hotellet.
En oförglömlig resa med många vackra platser och goda smakupplevelser lovar vi dig även detta år.


 

Pris fr.
12 995:-
Dagar:8
Buss- och flygresor tur och retur, samtligen guidade turer och utflykter enligt program, 1 lunch, 3 middagar samt reseledarens tjänster.
Transportsätt:Buss & Flyg
Boka resa

Bra att veta

Resefakta: Norra Italien
Måltider: 1 x lunch 3 x middag
Vi reser med: Flyg & Buss
Valuta: Euro
Resehandlingar: Pass
El: Svensk standard
 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
9/10Buss & FlygProsecco Mer än 812 995:-Boka

Powered by Travelize