Tallink SPA & Conference

På Tallink SPA & Conference finns gott om möjligheter att skämma bort sig själv. Hotellets SPA-avdelning har flera jacuzzis, bastur, en poolbar, en saltvattenspool, en barnpool, och en utomhuspool som är öppen året runt. Tallink SPA & Conference har även en skönhetssalong som erbjuder olika typer av massage och spa-behandlingar. 

Dag 1
Gävle - Värtahamnen 18 mil
Avresa från Sandviken kl 12.20 och från Gävle kl 13.00 för färd mot Stockholm. Vi anländer till Värtahamnen ca kl 15.30, här delar reseledaren ut våra hyttnycklar, samt matkuponger för de som beställt. Kl 17.15 börjar första sittningen på smörgåsbordet och á la carte-restaurangerna öppnar strax därefter. Tallinks fartyg avgår kl 17.45.

Dag 2 & 3
Tallinn
För de som beställt sjöfrukost serveras den ombord fram till ankomst till Tallinn kl 10.00 lokal tid. Vi bussen väntar vår guide på oss, som skall vara med oss dessa tre dagar i Tallinn. När alla kommit av båten gör vi en stadsrundtur i Tallinn. Vad vi besöker under resten av vår vistelse i Tallinn är beroende av säsong, väder och vind. Det kan hända att vi åker till Jägala Vattenfall. Vattenfallet är nästan 8 meter högt och över 50 meter brett. Det är det bredaste naturliga vattenfallet i Estland. För er som inte vill följa med på utflykterna finns möjlighet att stanna i Tallinn och shoppa. 
Logi på Tallink SPA & Conference.
Tallink Spa erbjuder er tillfälle att njuta av olika bastur och pooler – anläggningen har flera jacuzzis, en poolbar, en saltvattens-pool, pool för barn och en utomhuspool som är öppen året runt. För hotellets gäster ingår badentrén.
Skönhetssalong Hera Salongid på hotellet erbjuder olika typer av massage, spa-behandlingar, bad samt den unika Nuvola massage och Vichy dusch. 

Dag 4
Hemresedagen
Frukost på hotellet. Det finns möjlighet att bada fram till utcheckning kl 12.00.
Vi kan ställa bagaget i hotellets bagagerum. Vi hinner med en del spännande shopping innan M/S Romatika eller M/S Victoria I avgår från hamnen i Tallinn kl 18.00. Väl ombord har vi ännu en spännande och fartfylld båttur framför oss. Även här sköter reseledaren/chauffören incheckningen.

Dag 5
Värtahamnen - Gävle 18 mil
Frukost ombord innan vi kl 10.15 ankommer till Stockholm, 
Vår buss går så tillbaka mot Gävle dit vi beräknas anlända ca kl 13.30.

Karta

Powered by Travelize