VIP-resa till Världscupen i Skidskytte

Östersund står som värd för ännu en världscuppremiär i skidskytte. Kom och se eliten tävla och upplev stämningen på arenan bland flaggor och folkvimmel! 

Dag 1
Våran resa mot Östersund startar den 30 november. Vi inackorderar oss på Åsarna Skicenters vandrarhem för två nätters logi med frukost.  På plats har vi Henrik Forsberg som kommer att vara vår värd under de kommande dagarna. Henrik Forsberg, även kallad Hinken, är framförallt känd som framgångsrik elitskidåkare i Sverige på 80- och 90-talet med 4 OS i bagaget samt fler VM och världscuper under åren. 1999 gjorde han sin fru Magdalena Forsberg sällskap som skidskytt istället, där han tävlade i svenska landslaget fram till 2002. Henrik Forsberg öppnar upp redan på eftermiddagen samma dag för prova-på-aktiviteter med skidskytte vid Åsarnas skidskyttestadion. På kvällen serveras vi en gemensam middag på Åsarna Skicenter, summerar dagen och ser fram emot morgondagens tävlingar i Östersund.


Dag 2
Frukost serveras i restaurangen. Uppsnack med Henrik Forsberg innan vi beger oss vidare med buss mot tävlingarna i Östersund. Entrébiljetter har vi med oss och för den som önskar uppgradera sin biljett till VIP-biljett finns möjlighet att göra det med oss innan resan.
På kvällen serveras vi ännu en god middag på Åsarna Skicenter där Henrik Forsberg har med sig Tomas Wassberg och Åsarnas ordförande Ingvar Borg. De kommer under middagen berätta lite om Åsarna och den historia som finns i klubben samt lite gamla minnen från Wassbergs tid med bl.a 4 OS-guld, 3 VM-guld samt silver och brons i VM på 70- och 80-talet


Dag 3
Frukost serveras åter i restaurangen ihop med uppsnack inför dagens tävlingar. Tillsammans upplever vi Världscupen i Östersund även denna dag innan hemresan. Vi räknar att vara åter i Gävle strax efter midnatt.
 
 

Status:
Fullt

Powered by Travelize