026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Mina resor | Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

Trysil

Ett snösäkert skidsystem med brett utbud och hela 68 nedfarterLäs mer

Är du intresserad av bra skidåkning på nära håll rekommenderar vi en dag på Trysilfjellet.

Trysil gränsar till Dalarna och tar bara en timme att nå från Sälen. Trysil är Norges största skidort och känd för sina välpreparerade backar som dessutom flera år i rad utsetts till Norges bästa skidort på Word Ski Awards.

Anläggnigen tillåter skidåkning på båda sidor om fjället i 68 backar och har även ett rikligt utbud av serveringar. Med ett väl utbyggt liftsystem får du mer tid i pisten och mindre tid i liftkön. Vi reser med buss tidigt lördag morgon så att vi kommer fram lagom till att liftarna öppnar. Efter en heldag i backarna kan vila ut i bussen på återresan och är hemma igen på kvällen. Packa matsäcken och följ med på en mycket uppfriskande och prisvärd dagstur till Trysil.

Reslängd 1 dag
Lördag, 9 mars 2019
Ingår: resa och liftkort.


Din resa i detalj

Dagsschema | Program

Vissa förändringar i programmet kan komma att ske.

Program

Avresa från Gävle 04:45 och Sandviken 05:15. Vi tar en kort bensträckare i närheten av Mora innan vi fortsätter mot Trysilfjellet.

Vi beräknar vara framma strax efter kl. 10.00. Fri tid i backen. Återsamling vid bussen ca 16.30. Vi stannar i Mora för möjlighet till middag. Vi beräknas vara åter i Gävle ca 22.30
Boka din resa

Dagsresa till Trysil

Datum
9 mars
Reslängd
1 dagar
Transport
Buss
Pris fr.
1245 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål