Fler nyheter

 • Brynäs IF och VS & Perssons utvecklar sitt samarbete

  2018-09-20

  Från och med nu öppnas en ny busslinje från Hofors.

  Brynäs IF och resepartnern VS & Perssons har utvecklat sitt gemensamma engagemang.

  Nu öppnas alltså en ny busslinje från Hofors till Gavlerinken.

  -Vår ambition som samarbetspartner till Brynäs är att, i det här fallet, underlätta för fansen längs Hoforslinjen att komma till och från Gavlerinken Arena i samband med hemmamatcherna, säger VS & Perssons vd Michael Wikström.

  Biljett- och medlemsansvarige i Brynäs IF, Johan Larsson.

  -Vi jobbar dagligen med att hitta nya koncept och lösningar för att göra det så enkelt och attraktivt som möjligt för alla Brynäsare att ta sig till våra hemmamatcher. Det här är en kanonlösning för alla inom Hoforslinjen som täcker Hofors, Storvik, Kungsgården och Sandviken. För att göra det så enkelt som möjligt ingår både bussresa och matchbiljett i samma biljettköp.

  Det finns möjlighet att med kort varsel ta den nya Hoforslinjen redan i kväll. Biljetter hittar du här!

  Praktisk information för Hoforslinjen

  Bussresa Hofors - Gavlerinken tur och retur samt matchbiljett från endast 195 kr. Barn/Ungdomar till och med 18 år, 99 kr.

  Denna biljett gäller både till bussresan och som inträde till matchen. Du väljer själv vart du vill sitta i arenan och visar upp biljetten när du kliver på bussen och scannar den sedan i entrén till Gavlerinken Arena.

  Varmt välkomna ombord önskar Brynäs IF i samarbete med VS & Perssons Bussar AB

  Aktuell avgång från hållplatserna styrs av matchstarten och finns där du köper din biljett.

  Hållplatser:

  Hofors Centrum

  Storvik Centralvägen

  Kungsgården Klockargården

  Sandviken Valsargatan

  Sandviken Resecentrum

  Sandviken Mossvägen

  Gavlerinken

  Hemresa: Bussen avgår från Gavlerinken 20 minuter efter matchens slut.

 • YKB samordnare/Trafiklärare till Björks & Byberg

  2018-06-05

  Vi ingår i Björks & Byberg- koncernen som nu rekryterar en YKB samordnare/Trafiklärare! Björks & Byberg söker dig som vill jobba med att fortbilda våra bussförare inom YKB samt stötta och coacha våra lokala YKB-fortbildare runt om i koncernen.

   Tänkt geografisk placering är någonstans mellan Gävle i söder och Örnsköldsvik i norr.

   Välkommen att läsa mer om tjänsten och ansöka på https://hrsupporten-se.loopiasecure.com/ad_container.php?jobid=40003&mode=0

 • Pressmeddelande | Golf

  2018-04-27

  PRESSMEDDELANDE
  Valbo, den 27 april 2018


  Bussbolaget som vill ge Sveriges golfare nya upplevelser


  Med den spanska värmens intåg har det börjat snackas golf på riktigt i vårt avlånga land. Det putsas på klubbor och golfskor runtom i Sverige och de flesta golfare har börjat leta efter den rätta sving-känslan. Passande nog har det i dagarna blivit klart att bussbolaget och resebyrån VS & Perssons Bussar blir ny officiell buss- och reseleverantör till Svenska Golfförbundet.


  Strax väster om Gävle ligger orten Valbo med drygt 7.000 invånare. Kanske mest känd för att NHL-proffset och Tre Kronor-stjärnan Nicklas Bäckström har växt upp där och för att det svenska whiskydestilleriet Mackmyra har sin anläggning där. Men därifrån utgår även bussbolaget VS & Perssons Bussar. 

  Buss- och resebolaget som ingår i koncernen Björks & Byberg har nyligen skrivit ett treårsavtal med Svenska Golfförbundet och de kommer bland annat att köra spelarna på Swedish Golf Tour till tävlingen Pärnu Bay Golf Links Challenge i Estland i början av sommaren.

  – Vi är väldigt stolta och glada över att bli svensk golfs officiella buss- och reseleverantör och ser fram emot att bland annat få köra spelarna på golftouren till den nya tävlingsorten Pärnu i Estland i slutet av maj, säger Michael Wikström, vd på VS & Perssons Bussar.

  Swedish Golf Tour-tävlingen i Estland blev möjlig genom huvudpartnern Tallink Silja Line och tack vare VS & Perssons långa relation med resedestinationen Pärnu, som även kallas för sommarhuvudstaden i Estland, föll de praktiska resebitarna på plats. VS & Perssons Bussar har kört gäster till ortens spahotell och bad-anläggningar i över 20 år. Sedan i höstas har man även lagt till Pärnu Bay Golf Links i resekatalogen, något som Svenska Golfförbundet och Swedish Golf Tour nu får nytta av.

  – Vi tycker att det känns väldigt spännande att få ha Estland och Pärnu som tävlingsort för Swedish Golf Tour 2018. Banan och anläggningen är fantastisk! Och tack vare våra partners Tallink Silja Line och VS & Perssons Bussar kan vi i år förlägga en av herrtävlingarna på Pärnu Bay Golf Links, säger Anders Dalered, marknadschef på Svenska Golfförbundet.

  Avtalet mellan Svenska Golfförbundet och VS & Perssons Bussar är skrivet över tre år och parterna har som ambition att hitta fler gemensamma beröringspunkter och ser det här som starten på ett långt samarbete. Buss- och resebolagets tanke är att specialsy resor och genom det nya samarbetet erbjuda Sveriges golfare nya upplevelser och destinationer utifrån intresseområde och passion.

  – Vi har massor av temaresor inom koncernen till både nationella och internationella destinationer, som vi vet tilltalar golfare. Bland annat våra whiskyresor till Skottland eller våra sport, teater- och konsertresor till flera orter i Sverige och Europa. Vi vill skapa nya reseupplevelser åt golfare, säger vdn Michael Wikström.

  VS & Perssons Bussar är sedan tidigare sponsor till SAIK Bandy, Gefle IF Fotboll samt buss- och resepartner till Skidskytte-VM i Östersund 2019. Inom koncernen finns även samarbetsavtal med bland andra Svenska Fotbollförbundet, Mora IK, Modo Hockey, Mora KAIS, IBF Falun med flera.

  Om VS & Perssons Bussar
  VS & Perssons Bussar bedriver bussverksamhet i form av skol-, linje-, expressbuss- och beställningstrafik i Gävleborgs län samt en resebyrå med resor till nationella och internationella destinationer. Bolaget har närmare 300 medarbetare och 130 fordon, stationerade i områdena Bollnäs, Söderhamn, Sandviken, Valbo och Östhammar/Öregrund.

  VS & Perssons Bussar ingår i Björks & Byberg-koncernen. Koncernen utvecklar, levererar och marknadsför attraktiva resetjänster i Sverige och bedriver verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder med närmare 2.000 medarbetare och en flotta på cirka 1.000 fordon. Idag är Björks & Byberg landets största privatägda aktör i branschen. I koncernen ingår Byberg & Nordin Busstrafik, A Björks, Björks Buss, Björks Fastigheter, Siljan Buss, VS & Perssons Bussar, KR Trafik, Björks 24-7 och Lindbergs Buss.

   
   


  För mer information kontakta: 
  Michael Wikström, VD
  michael.wikstrom@vsperssons.se
  VS & Perssons Bussar
   

 • Vi söker en trafikledare till Valbo

  2018-04-19

  Vi söker dig som är prestigelös i ditt sätt att arbeta och som gillar att se lösningar istället för problem, ingenting är omöjligt! Du har en serviceinriktad personlighet och att samarbeta är viktigt för dig. Du tycker liksom vi att långsiktighet, öppenhet, delaktighet och ansvarstagande är nyckelord för att få medarbetarna att trivas.

  Läs mer här

 • Fler tjejer till bussyrket | 19 april

  2018-04-11

  Ett alldeles nytt koncept där vi vänder oss till dig som är tjej. Du kanske aldrig ens tänkt tanken att köra buss, men vi tror att du efter att ha fått lite djupare information om yrket av oss, mycket väl kan tänka dig att så småningom ta plats bakom ratten på något av våra fordon.
  Tjejdagen den 19 april kl 10:00 på Arbetsförmedlingen i Gävle, kommer bjuda på mingel där flera tjejer som jobbar som förare kommer att finnas på plats för att informera om yrket och berätta om sin vardag som bussförare. Det kommer att bjudas på alkoholfritt bubbel och tilltugg samt en lättare lunch.
  Du som är intresserad kommer också få möjlighet att känna på hur det känns att ratta en riktig buss.
  Är du 24 år eller äldre, har B-körkort och är inskriven hos Arbetsförmedlingen? 
  Då kan detta vara ditt livs chans till ett riktigt bra jobb! 
  Tveka inte - Anmäl dig till Tjejdagen i Gävle 19 april, tel. 010-487 05 37 eller 010-488 06 72


Powered by Travelize