Gekåsbyn Ullared

Följ med oss till Gekås i Ullared och ver med om en shoppingupplevelse utöver det vanliga. 
Fördelat på över 25 000 kvm i butiksyta hittar ni allt till hemmet. Gekås Ullared AB är Skandinaviens största varuhus. Med fyra och en halv miljoner besökare årligen är det också Sveriges största utflyktsmål. Fördelen med att åka en vardag är att köerna är mindre och det finns mer plats i butiken. 

Dag 1
Gävle- Ullared 64 mil.
Vi åker tidig morgon från Gävle för att hinna med så mycket som möjligt vid vårt slutmål. Vi räknar med att vara framme runt kl. 15:00. Då checkar vi in på vårt motell och sedan är det bara att shoppa loss till kl. 20:00 då varuhuset stänger för dagen.

Dag 2
Ullared Gävle 64 mil.
Varuhuset öppnar kl. 08:00, så vi står väl redo när portarna öppnas? Vi har tid för shopping ända till och med kl. 15:00. Däremot måste man tänka på att rummen ska vara städade och utflyttade kl. 11:00. Vi räknar med att vara i Gävle vid midnatt. 

Om varuhuset.
År 1963 startade Göran Karlsson firman Gekås Manufaktur. Inledningsvis sålde han städrockar för damer och bilrockar för herrar, till ypperligt bra priser. Den sunda prisfilosofin lever kvar kvar men men sortimentet har breddats dramatiskt. Två år efter öppningen omsatte företaget 80 000kr, vilket är lika mycket slås in in kassorna under 3 minuter idag.

Program

Dag 1

Gävle - Ullared 64 mil

Vi åker tidig morgon från Sandviken/Gäv­le/Skutskär/Uppsala för att hinna med så mycket som möjligt vid vårt slutmål, se av­resetid och plats på din bokningsbekräftelse. Vi stannar för fika/lunch på förmiddagen ca kl 10.30 vid Nyköpingsbro eller Stavsjö krog och kafé, 45 min rast. Vi har inget fika till försäljning ombord på bussen. Det kan vara bra att ha med lite fika eller frukt att äta ombord på bussen. Vi räknar med att vara framme ca kl 15.00. Då checkar vi in på vårt motell/hotell och sedan är det bara att shoppa loss till kl 20.00 då varuhuset stänger för dagen.

Dag 2

Ullared - Gävle 64 mil

Varuhuset öppnar kl 08.00 (kl 07.00 på lör­dagar) så den som vill få ut det mesta av shoppingen står väl redo när dörrarna öpp­nas? Vi har shoppingtid under hela dagen fram till hemresetiden kl 15.00, det enda man måste komma ihåg är att rummen ska vara städade och utflyttade kl 11.00, då las­tar vi bussen första gången för de som vill, vi lastar en sista gång innan avresa från Ul­lared.

Vi startar hemresan kl 15.00 från Ullared och räknar med att vara i Gävle kring mid­natt. Vi stannar vid en restaurang efter hem­vägen för de som vill äta.

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
13/11BUSSUllared 13 november 2 dagarFullbokad, väntelista795:-Boka på väntelista
AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
3/12BUSSUllared 3 december 2 dagar4795:-Boka
Powered by Travelize