Jobba hos oss

Vill du bli bussförare?

Gillar du att träffa människor och är bra på att bemöta dem på ett trevligt sätt? Kan du behålla lugnet även i stressade situationer? Om du dessutom gillar att köra stora fordon så kanske bussföraryrket kan vara något för dig? Satsa på dig själv och bli bussförare! Många körskolor bedriver utbildningen och även en del Komvux. Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och är utan arbete finns möjligheten att gå utbildning hos Yrkesakademin via Arbetsförmedlingen om du bedöms lämplig för jobbet.

 

Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba hos oss!

" Personalen är vår viktigaste resurs" är en sliten klyscha, men hos oss är det sant. Utan duktiga förare och administratörer - ingen verksamhet. Vi vill vara en bra arbetsgivare och vi jobbar ständigt för att såväl nuvarande som potentiella medarebetare ska uppfatta oss så.

Hos oss på Vs &Perssons  Bussar AB får du möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas. Vår verksamhet spänner över många områden, såsom linjetrafik, skoltrafik samt beställningstrafik. I vår verksamhet arbetar busschaufförer, verkstadspersonal, trafikledning, sälj/marknad och administration.

Vi bedriver trafik i Gävleborg och har kontor/depåer i följande områden:

Sandviken

Valbo

Söderhamn

Bollnäs

Vill du bli en av oss? Skicka in din intresseanmälan till  info@vsperssons.se

Vs&Perssons Bussar  AB är en del av Björks & Byberg, som utvecklar, levererar och marknadsför attraktiva resetjänster och idag är en av de största privatägda aktörerna i Sverige. Björks & Bybergs buss- och reseföretag bedriver verksamhet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder med ca 1700 medarbetare och 900 fordon. Nationell styrka i kombination med lokal förankring och gedigen erfarenhet inom resor och persontrafik gör Björks & Byberg starka på marknaden. Vårt fokus är att alltid leverera prisvärda, konkurrenskraftiga produkter och tjänster med hög service och kvalitet - ingenting är omöjligt!

Björks & Byberg utgörs av Byberg & Nordin, A Björks, Björks Buss, Björks Resor, Björks 24 - 7, Björks Fastigheter, Siljan Buss, VS & Perssons, KR Trafik, KG Busservice, VDL,Ceris Resor och Lindbergs Buss.
Klicka här för att läsa mer om lediga tjänster inom Björks & Byberg samt skicka in din ansökan!


Bussförare sökes

Bussförare till VS & Perssons Bussar
Vårt uppdrag i Gästrikland utökas från december 2017 med ett antal nya linjer och bussar. Vi söker därför dig som är utbildad bussförare och som kan tänka dig komma till oss för att leva, jobba och bo i Gästrikland. Internutbildning och linjekännedom får du av oss. Vi söker ett antal heltidsanställda och timanställda med placeringar i Hofors och Gävle. Hos oss finns naturen runt knuten med många möjligheter till friluftsaktiviteter, exempelvis fiske, jakt och vandring. Gävle som största stad i regionen kan locka med ett rikt utbud av restauranger och krogar, men även teater och andra kulturaktiviteter.

Du som söker behöver ha körkort med minsta behörighet B,D och giltigt YKB-bevis samt ett digitalt färdskrivarkort. Som person tycker du givetvis om att jobba med människor och att köra tunga fordon samtidigt som du sätter en ära i att få våra resenärer att känna sig välkomna och trygga. Hos oss är erfarenhet meriterande men även du som är relativt ny inom yrket är välkommen att söka.

Körkort klass D - Buss
Heltid - Tillsvidare
Månadslön

Kontakta
Driftledare Peter Berglin 070-549 00 34

Ansök här


Powered by Travelize