Julresa till Lycksele

Julresan till Lycksele har blivit något av en tradition hos oss,  och därför fortsätter vi att utöka programmet, efter era önskemål, med en extra dag— liksom fjolårets resa. 

Hotell Lappland ligger centralt med utsikt över den vackra Umeälven. Hotellet erbjuder aktiviteter både för den friluftsintresserade, den sportintresserade och den som bara vill ha avkoppling. Här finns något som passar alla.
Vi äter god mat i trevlig miljö och har möjlighet att besöka spa- och poolavdelningen under vistelsens alla dagar.
Behandlingar kan bokas på plats mot tillägg. För dig som önskar finns möjlighet att följa med på julotta: Utflykt till Julparken, hundspann, isklättring och snöskotersafari bokas mot tillägg hos oss. 

Under julen kan vi ta del av alla traditionella aktiviteter
såsom julbord, Kalle Anka, Tomten och julotta i Lycksele kyrka, men vi slipper julstöket. Vi kan bara lugnt luta oss tillbaka och njuta.
Det är väl ändå meningen med julen?
 

Pris fr.
5 295:-
Dagar:5
Buss tur och retur, del i dubbelrum/minisvit, helpension från middag dag 1 till och med frukost dag 5. Hotellet serverar frukost och lunchbuffé samltliga dagar, klassiskt julbord dukas upp på julaftonkväll, serverade middagar övriga kvällar. Entré till hotellets Relax och poolområde alla dagar.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Detaljerat program

Dag 1, Lördag 22 dec 
Mot Lycksele! Vårt första stopp blir på 17 Rum & Kök i Harmånger. De som vill ha tidigt förmiddagskaffe med bröd kan inhandla det i restaurangen. Lunchpaus blir det i trakten av Örnsköldsvik. Under sen eftermiddag checkar vi in på Hotell Lappland. Kl. 19.00 Middag på hotellet.

Dag 2, Söndag 23 dec
Kl. 08.00-11.00 serveras frukostbuffé.
Förslag på aktivitet:
Julparken
Pris 155 kr/person
För den som önskar gör vi en tur till Lycksele Djurpark efter frukost. Parken skrudar om till Julparken under december månad med massor av julkänsla för stora som små. Här har vi möjlighet att se fler olika rovdjur, klövdjur och gnagare.
Kl. 12.15 och kl. 15.00 matas sälarna och kl. 14.00 rovdjuren. Vi kan få en försmak av julen genom att besöka tomtens stuga, inhandla souvenirer eller bara ta en lugn promenad i en snö och ljusklädd park för att titta på djuren i vinterskrud. Här finns också möjlighet att värma sig med varm glögg på Café Björnberget. 

När vi återvänder till hotellet står en värmande glögg med tilltugg uppdukat i hotellfoajén innan vi gör oss i ordning för gemensam middag.
Kl. 19.00 serveras en trerätters middag på hotellet. Sportbaren öppen för den som vill ha en uppesittarkväll. På rummen finns även soffgrupp och TV samt bastu i vissa rum för den som önskar uppesittarkväll för egen del.

Dag 3, Julafton, Måndag 24 dec
Kl. 08.00-11.00 Frukostbuffé serveras med massor av läckerheter. Gör dina egna våfflor eller njut av bacon och ägg, yoghurt, gröt,  kaffe, bröd och goda tillbehör.
Efter frukost finns tid att tillbringa på hotellets SPA och poolavdelningen. För den som vill se sig om på stan eller kanske inhandla något tar vi en gemensam promenad  till centrum där några butiker håller öppet och julgranen pryder torget. På hotellet finns det sparkar att låna för den som vill.
kl. 12.00 Lunchbuffé i restaurangen.
kl. 15.00 Kalle Anka. 
kl. 17.00 Traditionellt julbord
kl. 19.00 Tomten kommer.

Dag 4, Tisdag, Juldagen 25 dec
Kl. 05.30 Kaffe och lussebullar serveras i foajén för de som är morgonpigga eller vill följa med på julotta i Lycksele kyrka.
kl. 06.30 Buss avgår till julottan
kl. 07.00 Julotta
Efter julottan åker vi tillbaka till hotellet med buss och får åter njuta av den framdukade frukostbuffén.
Kl. 08:00– 11:00 Frukostbuffé
kl. 12.00-14.00 Lunchjulbord

Förslag på aktivitet:
Blåbärsturen 3 h
Pris  950 kr /person minst 2 personer
Möjlighet att boka på hundspann
På en träsläde klädd med flera lager mjuka och varma renskinn sitter du bekvämt och njuter av turen. En guide kör släden och 10-14 hundar drar dig genom det lappländska vinterlandskapet. Halvvägs genom turen kommer vi att stanna och göra upp eld, koka kaffe och få lite varmt att dricka. Den här turen passar perfekt för fotografering och filmning medan hundarna springer. Den professionella guiden finns alltid i närheten för att svara på alla dina frågor. 

kl. 19.00 Trerätters middag på hotellet
kl. 22.00-02.00 Hemvändarfest på Hotellet med livemusik och dans. Sportbaren och Nattklubben är också öppen.

Dag 5, Annandag jul , onsdag 26 dec
Kl. 08.00 Frukost serveras i restaurangen
Kl. 09.00 Avresa mot Gävle
Vi gör stopp på en rastplats efter vägen för förmiddagskaffe och smörgås.
Lunchstopp gör vi på restaurangen vid Höga Kusten-bron med vacker utsikt och god mat.
Vi beräknas vara i Gävle vid 19-tiden.
 

Avgångar & priser

AvresaTransportsättDestinationLediga platserPris från
22/12BussJul i LyckseleMer än 85 295:-Boka

Powered by Travelize