026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Resekalender  |  Mina resor  |  Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

VIP Kryssning för 60+

-Glädje, glitter och glamour, 60PlusMässan

Pågrund av rådande situation är denna kryssning framflyttad till hösten! Nytt datum för resan kommer inom kort! 

Kom i par, ta med bästa vännen eller kom själv på denna exklusiva premiär för 60plus Mässans VIP-kryssning med Birka genom skärgården.
Det bjuds på fest och flärd fylld med vänner, god mat och dryck, shopping, dans och glädje med guldkant samt en härlig gemenskap under detta magiska dygn. Under kryssningen dansar du till husbandet samt DJ Gloria som spelar gamla godingar  från 50-, 60- och 70-talet hela  natten lång. Under hemresan berättar Lars-Åke Wilhelmsson (alias Babsan) om sig själv och sitt liv från Furuvik till de stora scenerna och förhållandet han har med Babsan. Goodiebags och överraskningar utlovas! Dessutom har du chansen att vinna en lyxkryssning för två till en av er som bokat resan.

​​​​​​​Laila och Pia från 60plusMässan är värdpar ombord och finns med under hela kryssningen.
Detta ingår:
​​​​​​​21-timmarskryssning med del i hyttkategori Seaview Komfort, VIP-entré till Backstage, välkomstmingel med glitter, glamour och bubbel med Babsan som värdinna samt entré till Lars-Åke Wilhelmssons föredrag dag 2, gemensam 3-rätters kryssningsmeny på kvällen samt frukostbuffé. Goodiebags och överraskningar.
Boka din resa

VIP Kryssning för 60+

Datum
Kommer snart
Reslängd
2 dagar
Transport
Buss
Pris fr.
1195 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål