026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Resekalender  |  Mina resor  |  Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

Weekend i Visby

Solsäker sommarstadLäs mer

Känn sommarpulsen i Visby på vår weekendkryssning. Strosa runt bland gränderna innanför ringmuren, slå dig ned och kolla in folklivet eller värm upp på Kallis inför kvällen. Vill du se mer av Gotland, följ med på någon av våra utflykter.

Följ med till solsäkra Visby i sommar. Strosa runt i de medeltida gränderna bland torg och butiker innanför ringmuren, shoppa eller värm upp på Kallis inför kvällen. Hela ön är något av ett svenskt matmekka med mängder av restauranger och caféer.
Trots att Gotland är så nära känns ön lite kontinental, som en gnutta Italien blandat med raukar, vallmofält och ulliga grå lamm (gotländska för får). Klyschan att här finns något för alla stämmer faktiskt och avstånden är korta.
Förutom sommarpulsen i Visby har ön massor att upptäcka. Följ med på någon av våra utflykter som tar dig utanför stadens murar, från Fårö i norr till badorten Ljugarn i öster och lite däremellan.
Ändå är besöket i land bara en del av upplevelsen. Ombord finns en värld av matupplevelser, aktiviteter, underhållning, shopping, spabehandlingar, havsutsikt och sommarfest på soldäck.
Din resa i detalj

Dagsschema | Program

Vissa förändringar i programmet kan komma att ske.

Dag 1 | Fredag 24 juli

När vi stigit av anslutningsbussen och vidare ombord på båten, börjar vi med sommarfest och skön stämning på soldäck medan vi sakta lämnar Stockholm bakom oss. På Captain’s cocktail träffar du några av dem som tar hand om dig under resan. Under kvällen är du välkommen till dukat bord och en god trerätters välkomstmiddag. Lite senare bjuder vi på underhållning, fest och dans.

Dag 2 | Lördag 25 juli

Börja dagen med morgonjympa på akterdäck! Vi har kommit till sommarfavoriten Visby. Upptäck staden på egen hand, strosa i gränderna, shoppa, kolla in folklivet på någon av alla caféer, barer och restauranger. Innan vi kastar loss kanske du tar ett bad och en after beach på Kallis (Kallbadhuset). Vill du i stället uppleva ännu mer så är du välkommen på någon av våra utflykter.

Dag 3 | Söndag 26 juli

Dagen tillbringas till havs bland kobbar och skär. Koppla av på soldäck, shoppa till fina sjöpriser, var med på någon aktivitet eller ta en härlig behandling i vår fina spa-anläggning. Här kan du må bra en stund i vår utomhusjacuzzi med utsikt över skärgården och inloppet till Stockholm innan vi är tillbaka vid Stadsgårdskajen igen.

Information

DESTINATION                                           ANKOMST                        AVGÅNG
Stockholm (dag 1)                                            17.00
Visby (dag 2)                                                       10.00                                  19.00
Stockholm (dag 3)                                            14.00

TA DIG FRÅN OCH TILL BUSSEN

Gotland: Vi lägger till vid Kajplats 7, cirka 1,5 km från Almedalen. Om du inte vill promenera (tar ca 20-25 min till Almedalen) erbjuder vi gratis skyttelbussar som går till/från Östercentrum, strax utanför murarna. OBS! Köer kan uppstå om alla vill åka samtidigt. För att slippa köa kan du ta dig tillbaka till fartyget till fots eller med taxi.
Boka din resa

Birka Cruises - Weekend i Visby

Datum
24 juli
Reslängd
3 dagar
Transport
Buss & Båt
Pris fr.
2. 945 sek
Bokningen
öppnar snart
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål