026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Mina resor  |  Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

Rigakryssningen 2020


Hudsonklubben
reser till Riga!

Hudsonklubben reser med VS Perssons på reseträffen. Du som är medlem i klubben är välkommen att boka din resa, tag gärna med vänner och bekanta. 

Många vet nog redan vad en reseträff är, men om du inte gör det så kan vi kort förklara att det är en resefest ombord på Tallink Silja. På våra  reseträffar presenterar vi 2020 års resor ihop med extra underhållning, bubbel och glada upptåg.

I år har vi fler destinationer och nya variationer på resor att presentera.  Kanske föredrar du att åka på en resa fullproppad med härliga sevärdheter, utflykter och upplevelser. Eller så reser du hellre i lugn och ro men föredrar utflykter några dagar. Kanske vill du åka på en renodlad sport- eller temaresa eller kanske  en resa  som handlar om livets absolut godaste
- mat och dryck.

Oavsett vilken upplevelse du föredrar kommer vi kittla din reslust med både spännande nykomlingar och klassiska favoriter. 

I nästa års reseprogram finns allt från de svenska smultronställena till riktiga semesterparadis som Kroatien, Sydafrika och Gran Canaria. I årets skörd hittar du även en riktigt gripande resa till Tjernobyl. Vi fortsätter med naturupplevelsen Hurtigruten,  årets upplaga av whiskyresan till Skottland och vandringsresan till Madeira. Vi kommer även ge en liten försmak av några helt nya upplevelsepaket till vindistrikten i norra Italien.  Bara för att nämna några.

Reseträffen är ett årligt evenemang som vi har. Och vi slår på festtrumman ordentligt i år. Följ med och dela feststämningen med oss!

Varför gör vi reseträffar varje år, kanske du undrar?
Svaret är enkelt: För att vi älskar resor!
​​​​​​​
​​​​​​​
Kryssningshälsningar,
​​​​​​​Ola, Eva, Andreas och Catarina
Din resa i detalj

Dagsschema | Program

Reseträff Riga 31 januari 2020

Lettland har varit under svenskt styre i olika omgångar. Vi har mycket gemensam historia med hela Baltikum som är väl värd att titta närmare på. Under den första svensktiden var Riga den största svenska staden, men det försprånget hämtade Stockholm in på 1660-talet. Riga var en stor utskeppningshamn för bland annat lin, hampa och skeppsmaster. Upp till 400 fartyg rymdes på redden längs Daugavafloden.

Dag 1 Gävle - Värtahamnen 18 mil
Avresa med Tallinks anslutningsbuss för färd mot Stockholm. Vi anländer till Värtahamnen ca kl 15.00, här får vi våra hyttnycklar och matkuponger. Kl 16.30 börjar första sittningen på smörgåsbordet. M/S Isabelle avgår kl 17.00.

Dag 2 Riga
Sjöfrukost serveras ombord fram till ankomst till Riga kl 11.00 lokal tid. Fri tid i Riga. Boka den utflykt du vill vara med på. Kl 17.00 måste alla vara ombord på båten igen, kl 17.30 avgår vi från Riga. Denna dag har vi bemannat konferensen med resesäljare från resebyrån - vi lämnar 10% rabatt på de bokningar ni gör ombord, dock max 500:-. Här finns även Lasse Halvarsson, mångårig fotograf på GD som visar bilder samt Johan Palmborg som har en Champagneprovning ombord, se priser nedan.

Dag 3 Värtahamnen - Gävle 18 mil
​​​​​​​
Sjöfrukost avnjuter vi i buffématsalen. Vi når Värtahamnen kl 10.30. Efter att alla har kommit ombord på bussen fortsätter vår färd mot Gävle dit vi beräknas anlända ca kl 13.15.

Boka din resa till

Reseträffen 2020

Datum
31 januari
Reslängd
3 dagar 
Kryssning 
Riga
Pris fr.
395 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål