026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Resekalender  |  Mina resor  |  Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

Julbordskryss med Galaxy

22 h kryssning till Åbo

Julbordskryss med Galaxy

Upplev 23 timmar Silja Resort ombord på nyrenoverande Galaxy. Här kan du njuta av god mat för både stora och små, ta en drink i baren eller dansa tills solen går upp. Varje dag finns pianist och liveband ombord. För den som vill shoppa finns allt från make-up, leksaker och parfymer till ett spännande urval av viner, drycker och godsaker. 

28/11 Brynolf & Ljung 
Magishow! Brynolf & Ljung fick sitt internationella genombrott i Britain’s Got Talent inför över 11 miljoner tittare. För den svenska publiken kom det stora erkännandet med serien ”Brynolf & Ljung – Street magic” på TV4 (2015). Serien har hittills sänts tre säsonger med en halv miljon tittare varje vecka. Med hjälp av fingerfärdighet, psykologi och suggestion suddar de ut gränserna för vad som är möjligt, och vad som egentligen borde vara omöjligt.

14/12 Mando Diao
Ända sedan starten 2002 har Mando Diao varit kända för sitt klassiska rocksound. För Mando Diao är musik ett hantverk då de alla spelar flera olika instrument och är låtskrivare och producenter. I deras tidiga karriär fick de influenser från band som the Beatles, Rolling Stones och the Kinks. Samtidigt som de utvecklade sin egen stil tog de in mer och mer inspiration från pop och dansmusik. De är kända för sin explosionskraft på scenen och har redan gjort över 1500 spelningar i över 30 länder och fortsätter att imponera år efter år.

Din resa i detalj

Dagsschema | Program


Dag 1
Gävle - Värthamnen 18 mil

Avresa från Sandviken kl.15.00 och från Gävle kl.15.30 för färd mot Stockholm. Vi anländer till Värtahamnen ca kl.18.00, här får vi våra hyttnycklar, samt matkuponger. kl. 19.30 börjar sittningen på smörgåsbordet. Galaxy avgår kl.19.30. 

Dag 2
Värtahamnen - Gävle  18 mil

Frukosten avnjuter vi i  buffématsalen. 
Vi når Värtahamnen kl.18.15. efter att alla har kommit ombord på bussen fortsätter vår färd mot Gävle dit vi beräknas anlända kl. 21.00.
Boka din resa

Julbordskryss med Galaxy

Datum
28 November
Reslängd
2 dagar
Transport
Buss
Pris fr.
395sek
Datum
14 December
Reslängd
2 dagar
Transport
Buss
Pris fr.
395 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål