026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Resekalender  |  Mina resor  |  Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

Galaxykryssning

Med artisterna Mendez & Kleerup 


Kryssningar med Galaxy 

Upplev 23 timmar Silja Resort ombord på nyrenoverade Galaxy. Här kan du njuta av god mat för både stora och små, ta en drink i baren eller dansa tills solen går upp. Varje dag finns pianist och liveband ombord. För den som vill shoppa finns allt från make-up, leksaker och parfymer till ett spännande urval av viner, drycker och godsaker.

Vi kallar det Silja Resort 
Välkommen ombord!


Din resa i detalj

Dagsschema | Program

Vissa förändringar i programmet kan komma att ske.

21/3 Mendez

Född i Chile och uppväxt i Sverige blev Mendez i början av 2000-talet en av Sveriges hetaste artister. Hans debutsingel ”Chiki-Chiki” kom 1999 och producerades av duon Rob n Raz. Låten blev en stor succé och följdes upp av ”Razor Tongue” som blev Mendez genombrott. Låten hamnade på topp 10-listan och spelades flitigt på radio. 2002 tävlade Mendez i Melodifestivalen med låten ”Adrenaline” och slutade på en andra plats. Året därefter följde han upp med ”Carnaval” som även den blev en stor hit. Sedan dess har Mendez flertalet album på spanska och blivit en av Chiles hetaste stjärnor. 


25/4 Kleerup

Andreas Kleerup har blivit synonym med svensk elektropop. Den flerfaldigt Grammis-vinnande Kleerup har samarbetat med artister som Robyn, Lady Gaga, Moby, Teddybears och The Cardigans. 2015 blev Kleerup folklig med sin medverkan i ”Så mycket bättre” där han gjorde oförglömliga tolkningar av så vitt skilda artister som Sven-Bertil Taube och Miriam Bryant. Efter några års tystnad släppte han i september 2019 ”Lovers Table” tillsammans med brittiska duon AlunaGeorge, snart kommer ytterligare en singel och ett nytt album.

Dag 1

Gävle - Värtahamnen 18 mil
Avresa från Sandviken kl 15.00 och från Gävle kl 15.30 för färd mot Stockholm. Vi anländer till Värtahamnen ca kl 18.00, här får vi våra hyttnycklar, samt matkuponger. Kl 19.30 börjar sittningen på smörgåsbordet. Galaxy avgår kl 19.30.


Dag 2

Värtahamnen - Gävle 18 mil
De som har beställt frukost avnjuter den i buffématsalen. 
Vi når Värtahamnen kl 18.15. Efter att alla har kommit ombord på bussen fortsätter vår färd mot Gävle dit vi beräknas anlända kl 21.00.

Boka din resa

Välj bland följande datum

Datum
21 mars
Reslängd
2 dagar
Transport
Buss & Båt
Pris fr.
295 sek
Datum
25 april
Reslängd
2 dagar
Transport
Buss & Båt 
Pris fr.
295 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål