026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Resekalender  |  Mina resor  |  Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

Türi Blomstermarknad 4 dagar

Föredrag  av  TV-kända trädgårdsmästar ombord och resa till den inspirerande växtmarknaden  i Estland


Följ med till Estland och upplev växt- och matmarknaden i Türi. På kryssningen över bjuds vi på bubbel och intressanta föredrag, middagar, kaffebuffé och nya möten.

Växtmarknaden i Türi är verkligen unik. Här fyndar du till balkongen eller trädgården dina favoriter eller nya sorter. Maskiner, prydnader och redskap tillhör också en del av den stora marknaden!
På vägen över till Tallinn hålls spännande och lärorika föredrag av trädgårdsmästare, med återkommande inslag på TV4 Nyhetsmorgon, Lars Krantz, uppmärksammad för sin biodynamiska odling i Rosendals trädgård i Stockhol men sedan många år verksam på Wij Trädgårdar i Ockelbo. samt Tony Johansson vinnare av SVT.s program Trädgårdskampen och mycket uppskattad rådgivare och föreläsare.

 

Detta ingår i resan 
Bussanslutning, del i B-hytt, kryssning tur och retur, frukost, gemensam buffémiddag inklusive dryck på utresan, välkomstdrink, föreläsningar ombord inklusive kaffebuffé med smörgås, transfer med egen buss tur och retur till trädgårdsmarknaden i Türi, entrébiljett till marknaden, övernattning med frukost på Tallink Spa Hotell samt inträde till Aqua Spa.
 


Boka din resa

Adventskonsert i Blåhallen och jul i Riga

Datum
14 maj
Reslängd
4 dagar
Transport
Buss & Båt
Pris fr.
3995 
sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål