026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Resekalender  |  Mina resor  |  Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

Vintersmak

21h kryssning med julbord på MS Birka

Vi älskar julen! Därför vill vi ge dig en alldeles speciell julbordsupplevelse med klassiska smaker, gnistrande granar, tusentals snöflingor och en och annan överraskning.

Vårt julbord är huvudnumret och våra köksmästare bjuder på traditionella, svenska smaker. Juldoftande klassiker som olika sorters sill och lax, Janssons och griljerad svensk skinka, revbensspjäll och lutfisk. Efterrättsbordet lockar bl a med ris à la malta. Och som stjärnan på toppen av granen – ett helt godisrum.
Upptäck en förtrollad julbordsupplevelse hos oss på Birka Cruises.
 
Våra artister bjuder på en julshow med skönsång och mycket värme, toppat med massor av julglitter. Kom i härlig julstämning ombord tillsammans med oss.
 
Till det klassiska julbordet bjuder vi på en vintervärld du knappt har sett maken till med granar, ljus och julpynt från golv till tak och fönster. Och som stjärnan på toppen av granen, en och annan magisk överraskning. Eller som Margitta och Zenita sa vid premiären förra året: ”Som en dröm att komma in här”. ”NK kan slänga sig i väggen”.
 
På Birkas julbord finns alla klassiker du kan tänka dig – inte undra på att det är så populärt! Från sill och lax i alla former till griljerad svensk skinka och kalkonbröst, lutfisk, prinskorv, köttbullar, Janssons, vargtasspaté och rökta torskromsröra. Men lämna rum till någon av alla desserter, som ris à la malta och julstubbe. Och så klart, ett besök i godisrummet!
Boka din resa

Vintersmak - julbord på MS Birka

Datum
24 november
Reslängd
2 dagar
Transport
Buss
Pris fr.
695 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål