026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Mina resor  |  Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

Skriv din rubrik här

Skriv din underrubrik härLäs mer

Ändra texten så den passar med aktuell resa. Ha så kul! 


​​​​​​​I februari arrangerar vi vår första resa till Sydostasien. Vi har i samarbete med vår Vietnamspecialist Hans Ekström satt ihop en två veckor lång reseupplevelse som tar oss genom världsarv, nationalparker, marknader, krigsmuseer, hantverksbyar, sandstränder och det unika Mekongdeltat.

Vi spenderar fyra dagar i Hanoi, fyra dagar i Hoi An och fyra dagar i Ho Chi Minh City. Vi bor centralt med gångavstånd till Hoan Kim Lake och gamla stadskvarteren i Hanoi. Vårt hotell i Hoi An ligger strategiskt för våra utflykter och exempelvis är ett dopp i Sydkinesiska havet bara en kortare taxiresa bort. Resan avslutas med fyra nätter på det berömda 5-stjärninga hotellet Rex Hotel i Ho Chi Minh City.

Men det är faktiskt inte boendet utan de många och speciella utflykterna som gör vår resa till ett äventyr!
Din resa i detalj

Dagsschema | Program

Vissa förändringar i programmet kan komma att ske.

Dag 1 | 26 februari

Ändra ta ta bort eler lägg till text och/eller bildrutor.  Ändra ta ta bort eler lägg till text och/eller bildrutor.  Ändra ta ta bort eler lägg till text och/eller bildrutor. 
Ändra ta ta bort eler lägg till text och/eller bildrutor. 

Dag 2 | 27 februari

Frukost på flyget, ankomst till Bangkok kl 05.45. Byte till flyg mot Hanoi, Vietnam. Avresa kl 07.45, ankomst kl 09.35. Egen buss från flygplatsen i Hanoi till hotellet. Incheckning och vila eller en promenad för att göra sig hemmastadd i den vietnamesiska huvudstaden. Vi bor centralt med gångavstånd till Hoan Kim Lake och de gamla stadskvarteren. På kvällen blir det välkomstmiddag.

Dag 3 | 28 februari

Frukost på hotellet. Idag gör vi Hanoi hela dagen! Det blir sightseeing där vi besöker Ho Chi Minhs enkla bostad i slottsparken, vi tittar på Enpelarpagoden, lyssnar till vietnamesisk musik. Vi åker cyklo (trehjulig cykeltaxi) i centrum av staden. Det blir även tillfälle att se vattenmarionetteater, en vietnamesisk specialitet. Middag på kvällen.

Dag 4 | 1 mars

Frukost på hotellet. Buss i ca 3 timmar genom städer och landsbygd till Ha Long Bay. Ett fantastiskt landskap av kalkstensklippor som reser sig ur Sydkinesiska sjön. Vi har en egen båt för hela gruppen och äter seafood-lunch med fönsterbord för alla. Efter 4-5 timmar på havet är det dags att åka tillbaka till hotellet där vi får en enkel kvällsmåltid.

Dag 6 | 3 mars

Frukost på hotellet. Utcheckning och buss till flygplatsen. Flyg till Da Nang. Buss till Hoi An. Vi hinner med en kortare rundvandring innan det är dags att checka in på vårt hotell. Middag på lokal restaurang.

Dag 8 | 5 mars

Frukost på hotellet. Egen dag för att uppleva Hoi An. Du kan också göra längre besök på platser som vi sett dagen innan. Du kan ta en taxi till stranden för ett bad i Sydkinesiska sjön eller kanske bara vandra runt och upptäcka staden med egna ögon. Gemensam middag på kvällen. Hotellet har även en liten pool som svalkar i värmen.
Boka din resa

Två veckors äventyr i Vietnam

Datum
​​​​​​​26 feb
Reslängd
15 dagar
Transport
Buss & Flyg
Pris fr.
27 900 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål


​​​​​​​
​​​​​​​

Svalbard & isbjörnarna


​​​​​​​
​​​​​​​

Hurtigruten