026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Mina resor  |  Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

VS & Perssons

Det lilla familjeföretaget som numera ingår i den globala koncernen Transdev

Om VS & Perssons


VS & Perssons är det lilla familjeföretaget som har vuxit och blivit en viktig del av resebranschen i Gävleborg. 
 
Idag bedriver vi bussverksamhet med skol-, linje-, expressbuss- och beställningstrafik. Vi ägs av Transdev Sverige som har närmare åttio års erfarenhet av persontrafik med buss. 
 
Totalt är vi ca 6.000 medarbetare i koncernen och vi täcker in i stort sett hela Sverige. Vi möjliggör miljontals resor dagligen och merparten av resorna är helt fria från fossilt bränsle.
 
Vårt mest kända varumärke och produkt är SGS Bussen som årligen förflyttar hundratusentals människor mellan Gävleborg och huvudstaden Stockholm.

​​​​​​​Vi är även stora lokalt bland företag och föreningar när det gäller beställningstrafik. Vi hjälper dagligen olika idrottslag att ta sig till och från sportevenemang. Vi hjälper företag och personalföreningar att åka på konferenser, kick-offer och andra reseupplevelser. Allt på beställning.
 
Skol- och linjetrafiken kör vi på uppdrag från våra huvudmän och det är en fjäder i hatten som vi gärna stoltserar med. Vi har mångårig erfarenhet och uppfyller våra huvudmäns samtliga krav för upphandlad skol- och linjetrafiktransport.


Du kanske även är intresserad av

Allt som vi gör...

Skolbussar

Förtroendet att få köra skolbarn är en fjäder i hatten som vi gärna stoltserar med. Vi har mångårig erfarenhet och uppfyller våra huvudmäns samtliga krav.

Beställning

Det ska vara enkelt att i grupp ta sig till och från sportevenemang eller jobbkonferenser. Vi är mästare på olika "boka en buss"-upplägg och vi har lång erfarenhet av att köra på beställning.

Linjetrafik

Vi kör linjetrafik i Gävleborgs län på uppdrag av X-trafik. I dagsläget är det över 100 bussar som kör ett flertal linjer i området, både i region- och stadstrafik.

Miljö

Vi kör våra bussar på 100% fossilfri HVO från ett helägt svenskt företag som heter Colabitoil. Både de och vi verkar för ett fossiloberoende Sverige.
​​​​​​​

Expressbuss

Närmare 10 000 personer väljer varje månad expresslinjen för att ta sig mellan Stockholm och Gästrikland. På 20 år har fler än 2 miljoner åkt med SGS Bussen.​​​​

Partners

Vi vet att "det lilla extra" sitter i detaljerna när vi jobbar med våra partners. Det är förmodligen därför som de alltid kommer tillbaka till oss i nya samarbeten.