026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Mina resor  |  Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

Resebyrån

För oss är resor dina förväntningar, upplevelser och minnen

Vi arrangerade vår första resa till Alperna för 50 år sedan. Den gick med buss till Zell am See.

Det var på sportlovet 1969 som vi arrangerade vår första resan till Alperna. Tack vare gamla barndomskontakter från Valbo blev valet Zell am See. 

På första resan var det en buss utan större bekvämligheter. Bussen var förvisso utrustad med nackskydd och det fanns askkoppar inmonterade i varje säte, vilket var både lite lyxigt och användarvänligt. Resan tog två dagar med en natt på färjan mellan Helsingborg och Travemünde.

Idag skapar vi hundratals reseupplevelser årligen och vi uppfyller tusentals resenärers önskningar och förväntningar. Det spelar ingen roll om det är en dagsresa inom Sveriges gränser eller det är ett 15 dagar långt äventyr till en exotisk och avlägsen plats någonstans ute i världen. Samt allt däremellan såklart.

Vi gillar att skapa upplevelser. Både utifrån trender och personliga önskemål. Vi gillar helt enkelt att skapa resor som vi själva vill åka på. För oss handlar service och kvalitet om ett personligt engagemang, som grundar sig i en genuin passion för resor och upplevelser!

Vi samarbetar med våra systerbolag Björks Resor i Västmanland, Lindbergs i Örebro Län samt Siljan Buss i Dalarna. Tillsammans skapar vi dina reseupplevelser.