026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Mina resor  |  Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

Resebyrån avvecklas

På grund av Corona-pandemin lägger vi nu ner vår reseproduktion

VS & Perssons har varit en stor del av resebranschen i Gävleborg i flera årtionden och resebyrån gjorde sin första resa med buss till Alperna redan på 60-talet.

Nu har resan dessvärre nått sin slutstation. Resebyrån i Valbo avvecklas på grund av Corona-pandemin.Transdev, som äger VS & Perssons, tvingas att lägga ner den del av verksamheten som rör reseproduktionen. Det vill säga resebyrån i Valbo där fyra personer arbetar. Detta är en följd av att hela resebranschen har drabbats hårt av Covid-19. 
 
VS & Perssons bildades 2008 då bolaget VS-Trafik köptes av A Björks AB och blev ett av bolagen i Björkskoncernen. Vid samma tillfälle köptes också bolagen Perssons Resor, Valbo Resetjänst och Perssons Bussar. 2019 förvärvades Björkskoncernen av Transdev.
 
Vår ambition var att vidareutveckla reseproduktionen under 2020, men när Corona-pandemin bröt ut globalt i våras sattes resebyrån på paus. Under året har ovissheten i hur vi kommer att resa och semestra framöver varit så stor att vi ser oss tvingade att lägga ner resebyrån.

Till alla våra kunder och partners säger vi tack och hejdå.
​​​​​​​Vi gläds åt våra gemensamma minnen.


 
Är du kund till oss och har frågor når du kundtjänst på telefonnummer 026-12 00 00.
Frågor från media hanteras av Transdevs pressjour, telefonnummer 08-629 51 80.

Vi förtydligar att det enbart är resebyråverksamheten som avvecklas.
Övrig verksamhet fortsätter som vanligt vilket innebär att alla uppdrag för kommun och skola löper på. Även vår beställningstrafik fortsätter som vanligt, men all verksamhet följer de råd och restriktioner som gäller vid given tid.