Paradiis SPA

Tervise Paradiis’ är ett fyrstjärnigt hotell med strandläge i Pärnu. 
På hotellet finns a la carte- och bufférestauranger, flera barer, ett Internetcafé och Estlands största äventyrsbad. På sommaren är Paradiis hotell ett populärt bad och solhotell och på höst, vinter och vår går här även att uppleva bad i hotellets tillbyggda vattencenter med uppvärmd utomhusbassäng och terrass samt  flera olika äventyrsbad och rutschkanor inomhus. På Tervis Paradiis finns också ett nybyggt bastucenter som är väl besökt av bosatta i Pärnu och turister. 
På hotellet finns erfarna läkare och SPA-terapeuter. Alla talar engelska. Tre behandlingar om dagen ingår samt läkarkonsultation första dagen. 
 

I Paketet ingår:
•    Goda råd från erfarna läkare
•    Tre olika behandlingar om dagen
•    Entré i Vattencentret, Estlands största vattenpark
•    Tillgång till gym 6:30-15:00
•    Morgongymnastik 08:00
•    Simhall och bastu 6:30-15:00


Exempel på behandlingar att välja mellan: ört-pärlebad, duschmassage, virvelbad för händer och fötter, paraffin-ozokeritbehandling, saltkammare, stretchterapi, ultraljudsterapi, magnetterapi, elektroterapi, inhalationsterapi, vattengymnastik, hälsodusch m.m.
På hotellets salong finns fler skönhetsbehandlingar att välja på som pedikyr, manikyr, ansiktsbehandling m.m

 

 

Status:
Fullt

Hotellet

Paradiis Hotell ligger precis vid Pärnu Beach. Hotellet har ett spa, äventyrsbad, bowling, bastucenter och ljusa rum med balkong och gratis Wi-Fi och är ett populärt val för barnfamiljer. Alla rum har en minibar och badrum med badrockar och hårtork och de flesta har utsikt över havet. Hotellet har ett brett utbud av spabehandlingar, inklusive massage. Här finns ett gym och en bowlinghall samt möjlighet att hyra cyklar och gångstavar för den som vill motionera eller utforska de vackra omgivningarna. På hotellet finns även skönhetssalong och solarium.

Standard rum: dusch, WC, TV, telefon, minibar mot tilläggsavgift, värdeskåp, hårtork, morgonrock, tofflor och balkong.

Superior rum: dusch, WC, TV, telefon, minibar mot tilläggsavgift, värdeskåp, hårtork, morgonrock, tofflor, luftkonditionering, te och kaffe faciliteter, flaskvatten och balkong.                

Sviter: alla sviter är superiorsviter. Det finns inte standard sviter.                
            

Relax och vattenparkPowered by Travelize