026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Mina resor  |  Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

Tervis Hälsospahotell

​​​​​​​På grund av Corona-pandemin lägger vi nu ner vår reseproduktion.

Resebyrån avvecklas på grund av Corona-pandemin.

Tallink Silja trafikerar inte Estland förrän den 1 april 2021 - före det kommer inga sparesor att gå.


Men är du sugen på en sparesa så ring oss! Vi kan ha en lösning till dig. 026-12 00 00.

Tervis hälsospahotell - mer än bara gurka på ögonen. 

Tervis har svensktalande läkare.
Tervis ger 3 behandlingar per dag.
Tervis ger behandlingar 7 dagar i veckan.
Tervis har ett stort utbud av behandlingar och undersökningar som man kan köpa utöver de som ingår i paketet.
Tervis serverar tre måltider om dagen (helpension).
Tervis Kulturcentrum anordnar bland annat konserter, föreställningar m.m.
Tervis ligger nära Pärnu centrum.

Till matsalen, morgongympan och alla behandlingar promenerar du inomhus i glasgallerior som sammanbinder byggnaderna och det finns mer än 50 olika hälsobehandlingar, undersökningar och avkopplingar att välja bland. Svensktalande läkare hjälper dig att välja de behandlingar som passar just dig bäst. 

Tervis hjälper dig om du har besvär med dina ben, leder, hjärta och kärl samt det periferiska nervsystemet. För dina hälsokontroller finns det ett kliniskt och biokemiskt laboratorium, det finns även rum för sonografiska och funktionsdiagnostiska undersökningar. Specialläkare för öron-näsa-hals finns också på plats. Det finns till och med tandvårdsmottagning med möjlighet att tillverka och laga tandproteser.  Behandlingar kan beställas på plats för kostnader långt under våra svenska priser.

På fritidscentrat finns en spa- och bastuanläggning samt en idrottsanläggning. Här kan du varje dag få morgongymnastik och vattengymnastik Du kan gå stavgång eller köra styrketräning. Spela bordtennis, simträna, testa japanska bad, bubbelbad och olika bastubad.

På Tervis kulturcentrum  arrangeras konserter på kvällarna där olika internationella artister uppträder. Dessutom ordnas temadagar, danskvällar samt olika utställningar för hotellets gäster.
  • tervisext
  • tervisfotbad
  • tervisgronadelen
  • tervispool
  • tervispoolen
  • tervisrevisspahotell
  • tervisstenbehandling
Mer information om

Rummen på hotellet

Standard- och Superiorrum

Tervis komfortabla, ljusfyllda och snyggt inredda hotellrum finns i tre olika hotellvingar. Dess balkonger erbjuder magiska utsikter.

Du kan välja mellan standard eller superior enkel- och dubbelrum, handikappanpassade rum, familjerum eller sviter. Alla rum är allergianpassade och givetvis rökfria.

I rummen finns TV, direktvalstelefon, kylskåp och dusch.
Superior-rummen är förutom standardutrustning försedda med morgonrock, hårtork och förvaringsskåp. Superior-rummen har minibar. Produkterna från minibaren kostar extra och betalas i receptionen i samband med utcheckning.

Handikappanpassade rum

De handikappanpassade rummen är inredda med hänsyn till specialbehoven av funktionshindrade personer. Dessa har dessutom större duschrum.
I rummen finns TV, direktvalstelefon, kylskåp och dusch.


Sviter

För lyxsökande gäster erbjuder Tervis sviter, varav några är utrustade med bastu.

Sviterna är förutom standardutrustning försedda med hårtork och morgonrockar. De är även utrustade med WiFi och sviterna i hus 3 har förvaringsskåp.
Din resa i detalj

Dagsschema | Program

Vissa förändringar i programmet kan komma att ske.

Dagsprogram 

Tervis 7, 9 & 14 dagar 
Idag har vi många resenärer från stora delar av Sverige, vilket gör att vi använder oss av Tallinks bussanslutningar. Alla som inte ansluter i hamnen betalar busstillägg enligt turlistan. På våra resor har vi alltid en buss med hela vägen från Värtahamnen. I bussen kan du lämna kvar ditt stora bagage och behöver då endast ta nattväskan med ombord på båten.

Dag 1

Avresa från påstigningsorten enligt turlistan för Tallink Siljas bussanslutningar för färd till Värtahamnen dit vi beräknas komma ca 15.30-16.00. 
Vår reseledare tar emot alla i Värtahamnen från ca kl 15.30.
Det finns som sagt möjlighet att lämna stora bagage i vår buss och endast ta nattväskan med ombord. Klockan 17.30-17.45 avgår Tallinks färja  från Stockholm - logi i tvåbädds insideshytter med golvstående sängar ingår.

Dag 2

Frukost ombord båten innan vi kl 10.00 ankommer till Tallinn. När alla har tagit plats ombord på bussen beger vi oss av mot Pärnu, som ligger 13 mil söderut. Vid lunchtid är vi framme och då väntar incheckning samt lunchbuffé på Tervis. 
Läkarbesök sker under eftermiddagen eller nästkommande dag. Vi njuter av en middagsbuffé på kvällen.

Pärnudagarna, dag 3-5, 3-7, 3-12.

Nu släpper vi ned axlarna och njuter!
Frukostbuffé, lunchbuffé och middagsbuffé serveras varje dag på hotellet. Likaså de ordinerade behandlingarna. Någon av dagarna anordnas en guidad rundtur i Pärnu för de som vill se sig omkring lite mer. Och den dagen samlas vi för välkomstkaffe - tid och plats meddelas i vår pärm i receptionen. Vår reseledare bor på Tervis under hela vår vistelse i Pärnu.

Hemresedagen, dag 6, 8, 13.

Frukost, behandling och lunch på hotellet därefter åker vi med bussen till Tallinn. Vi hinner med en del shopping innan Tallinks båt avgår från hamnen i Tallinn kl 18.00. Även här sköter reseledaren/chauffören incheckningen.

Hemkomstdagen, dag 7, 9, 14.

Frukost ombord på båten innan vi kl 10.00 ankommer till Stockholm. För de som skall åka med anslutningsbussen hjälper vi till att lasta om det stora bagaget från  båtresan över till anslutningsbussen. 

I priset ingår: 

Båtresa med del i insides 2-bäddshytt
(B2-hytt med golvstående sängar) inkl frukost t/r
Bussresa Tallinn-Pärnu t/r
Logi 4/6/11 nätter med del i dubbelrum, helpension (frukost, lunch och middag) på hotellet från och med lunch ankomstdagen till och med lunch avresedagen.
Läkarbesök (2 besök vid resor längre än 7 dagar), 3 behandlingar eller träningar om dagen, tillgång till spa- och bastucentret varje dag mellan kl 06.30-17.00, uppiggande morgongymnastik, guidad rundtur i Pärnu samt reseledare på plats. Vi har alltid en reseledare med på resan som tar emot i Värtahamnen första dagen och som hälsar farväl sista dagen när vi är tillbaka i Stockholm .
Boka din resa

Tervis Hälsospa i Pärnu, Estland