026-12 00 00 | info@vsperssons.se
Valbovägen 177, Valbo  |  Kontakta oss

Jul i Lycksele

Ett helt och hållet kravlöst julfirande på Hotell LapplandLäs mer

Lämna julstöket och stressen bakom dig. Njut av ett snöklätt landskap, där maten står på bordet och granen är pyntad. 

​​​​​​​Det är inte för inte som Jul i Lycksele är en av våra återkommande resor. Det är snösäkert, kravlöst och riktigt mysigt. Kort och gott allt man kan önska sig av en genuin jul. 

Föreställ dig att ni är på väg ut på Blåbärsturen, hundarna med släde står och väntar en bit bort. Snön ligger djup, kylan biter i både näsan och hakan, det är tyst men samtidigt massor av ljud runt omkring. Snön sväljer allt brus och du borde frysa men solen värmer. Ni hälsar på hundarna och förebereder allting tillsammans innan avfärd ut emot snöklädda vyer.
Efter en dag ute i snön kommer du hem till hotellet och du tinar dig med en kopp varm glögg medans du väntar på att bastun ska få upp värmen.

Möjliga tillägg till programmet

Blåbärsturen

Vi färdas genom skogen på gnistrande snö och över isbeklädda sjöar och älvar. Vi erbjuder en familjär upplevelse där du får ta del av hundarnas otroligt höga arbetsmoral, deras kärlek till människor och glädjen över att få vara ute och göra det bästa de vet. Springa!

På en träsläde klädd med flera lager av mjuka och varma renskinn sitter du bekvämt och njuter av turen. En guide kör släden och 10-14 hundar drar dig genom det lappländska vinterlandskapet. Halvvägs genom turen (turen tar totalt ca 2,5 timmar) kommer vi att stanna och göra upp eld, koka kaffe och få lite varmt att dricka. Den här turen passar perfekt för fotografering och filmning medan hundarna springer. Den proffesionella guiden finns alltid i närheten för att svara på alla dina frågor.

Blåbärsturen ingår inte i programmet, men går att lägga till. Pris: 950 kronor per person.

Lycksele Julpark

Djurparken blir Julparken.
Vintertid byter Lycksele Djurpark skepnad och förvandlas till Lycksele Julpark. Då kan barnen roa sig med att göra julpyssel i Pysselstugan och naturligtvis också träffa tomten i hans egen stuga. Ett gott tips är att ta med önskelistan för han tar emot den personligen.
Utnyttja gärna möjligheten att promenera runt i en ljusklädd park och titta på djuren i vinterskrud samt att besöka Café Björnberget för att dricka glögg eller fika något annat gott.
Lunch går att köpa i djurparksrestaurangen.

Julparken ingår inte i programmet, men går att lägga till.
Pris: 155 kronor per person.
Boka din resa

Jul i Lycksele

Datum
22 dec
Reslängd
5 dagar
Transport
Buss
Pris fr.
5 295 sek
Du kanske även är intresserad av...

några andra av våra resmål